Bloggnorge.com // Svensk mamma i Norge
Start blogg

Livet som mamma är underbart ♡

Lugn och härlig torsdag!

torsdag 13. februar , 2014 kl. 18:44 i Ukategorisert. 0 kommentarer »

Igår blev det en fullsmockad dag. Vi åkte hemifrån vid ca 11 och kom inte hem fören halv tio på kvällen. Den tiden hinner man handla o götta sig en heel del på. Både jag, Emma och Lucas var heelt döda när vi kom hem. Vi började med ikea där vi handlade en del och åt mat där och bara gick runt i lugn och ro och kollade. Hur mysigt som helst! Sedan gick vi till Alnabru sentret som ligger en bit bort och fortsatte shoppingen där! Spanade mest runt där och åt en varsin sallad där.
Underbar dag med underbara människor <3

Idag började vi dagen med ett PT pass som var ett mördarpass, men jag tog mig igenom den oxå! Gick en vända på stan och köpte lite bodys åt Lucas då hans är så otroligt slitna så det var dags för nya. Sedan tog vi bussen hem.
Så nu har vi bara myst och lekt en massa så snart är det dags för john blund för lilla Lucas. Innan det ska jag passa på att mysa med den bästa bebisen i världen!!

J

 

Fick världens bästa alla hjärtansdag present av min älskade Adrian, dom absolut bästa tightsen någonsin!
imgres

IMG_0025

IMG_0001

Bild 2014-02-13 kl. 18.43

Fick det komma med lite bilder, både gamla och nya!




(Kun synlig for administrator) *

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "Svensk mamma i Norge" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.