Bloggnorge.com // Svensk mamma i Norge
Start blogg

Livet som mamma är underbart ♡

Hundraåringen som klev ut genom fönstret och försvann!

fredag 21. februar , 2014 kl. 15:24 i Ukategorisert. 0 kommentarer »

Idag blir det bio med min älskade Adrian. Kul att det går en svensk film här på bio.. kan ju inte missas. Har även läst boken så det ska bli super kul o se den filmen. Lilla Lucas blir hemma med farfar och Anita och myser!
Har bakat en del idag. Anita fyller år på söndag så har en del att baka så det var dags att börja lite smått idag. Blev en snickerskaka och chokladcupcakes med mjölkchokladfrosting på! Mumma igentligen dom här hemma så då kör vi på det!
Ska baka en tårta dessutom men det blir en överaskning vad det blir för tårta!
Ska göra iordning nå mat och sen snart börja göra mig iordning för bion!

Ha en fin kväll alla!

J

IMG_0001




(Kun synlig for administrator) *

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "Svensk mamma i Norge" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.