Bloggnorge.com // Svensk mamma i Norge
Start blogg

Livet som mamma är underbart ♡

Efterlängtade fredag

fredag 28. februar , 2014 kl. 09:28 i Ukategorisert. 0 kommentarer »

Nu har det blivit ett litet glapp här på bloggen. Har haft en hel del att göra nu så har lixom inte riktigt hunnit att uppdatera er !

Vi börjar med födelsedagskalaset i söndags! Det blev storslaget, lyckat rakt igenom! Efter all mat och fika här hemma så satte vi oss i bilen mot Oslo och Anita hade ingen aning om vad som väntade henne. Adrian släppte av mig och hans far mitt i smeten medans dom åkte till kontoret och väntade på att vi skulle ge klar tecken.

Jag hjälpte benny att få rum på fina Radisson Blue , på hela 27:e våningen!!! Benny köpte rosor,vin och choklad och annat romantiskt man kan tänka sig. Så vi la ut alla rosor över hela rummet och pyntade det ordentligt!

Sen var det dags för Anita att komma. Hennes min då hon klev ut bilen precis utanför inngången, DEN minen! Skulle kunna betala för att se den igen alltså! Så kul. Dagen blev ett riktigt firande.

Har vart och flängt överallt denna vecka. Tränat varje dag har jag gjort iaf! Vi var till Oslo i onsdags och träffade Natascha och hennes underbara dotter. Vi fikade på Espresso house och gick en skön promenad efteråt.Väldigt lyckad dag!

Igår var jag även på «mörkerkörningskursen» man måste ta för att få övningsköra själva vinter halvåret. Nu är den gjord så nu kan jag börja köra på körkortet igen.

Idag ska vi in till Oslo och möta upp vår Emma på jobb och sedan åka hem till oss för matlagning och filmmys!

Ha en fin fredag alla !

J

image

IMG_3960

IMG_3959

 

IMG_3955

 

IMG_3970

IMG_3983

 




(Kun synlig for administrator) *

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "Svensk mamma i Norge" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.