Bloggnorge.com // Svensk mamma i Norge
Start blogg

Livet som mamma är underbart ♡

Praha, here we come!

søndag 23. mars , 2014 kl. 15:31 i Ukategorisert. 0 kommentarer »

Idag startade jag med ett morgon benpass med Kine. Kine är instruktör på Elixia, så jag har lärt känna henne genom det, super go tjej! Så nu ska vi börja köra ihop när jag inte har PT pass. Passade på att sola lite efteråt vilket var helt himmelskt. Otroligt skönt var det.

Vi har även bokat klart våran resa i maj. Vi ska åka till Prag i 5 dagar och njuta och lyxa till det! Välbehövligt och kul att komma iväg med min lilla familj <3
Så att det är bokat och klart nu är skönt för då vet man att det blir av! Så i Maj bär det av, så det blir Lucas första flygning.

Resten av dagen blir det lite «vårstädning» här hemma då hela veckan blir fullt upp med saker.

J

imgres-1

images

images-1




(Kun synlig for administrator) *

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "Svensk mamma i Norge" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.