Bloggnorge.com // Svensk mamma i Norge
Start blogg

Livet som mamma är underbart ♡

Underbara väder!

tirsdag 25. mars , 2014 kl. 20:02 i Ukategorisert. 0 kommentarer »

Igår hade vi lite «vår»städning här hemma. Kul att få välkomna solen lite extra!
Idag började jag dagen med PTträning. Jobbigt som vanligt men kul!! Tog mig en snabb dusch och sedan hämtade jag Lucas på barnpasset och vi satte oss och åt llite lunch tillsammans med Lovisa. Lovisa är en tjej som jobbar på Elixia som är en helt fantastisk tjej, så otroligt mkt glädje i den tjejen alltså. Efter Lunchen så gick vi med Lovisa på en lång promenad runt Nittelva som rinner genom Lillestrøm. Det var en mysig promenad med mycket skratt och en hel del prat.
Följde med Lovisa tillbaka till Elixia där jag och Lucas mötte upp Adrian som precis kommit från kontoret och tog oss ner på stan för lite snabb tittande. Hittade inge kul så vi gick ganska så på en gång hem igen. Så idag har jag varit aktiv HELA dagen verkligen. Inte en sekund har varit lugn fören nu på kvällen.

Avslutade denna mysiga kväll med pannkakor. Bjöd Anita,Benny och Adrian på pannkakor medans jag lagade bananpannkakor med mager kesam med varma hallon åt mig. Mumma!

Nu ska jag slå mig ner i soffan och avnjuta resten av kvällen med film och min älskade Adrian! <3

 

J

IMG_0022

 

IMG_1927




(Kun synlig for administrator) *

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "Svensk mamma i Norge" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.