Bloggnorge.com // Svensk mamma i Norge
Start blogg

Livet som mamma är underbart ♡

Perfekt fredag

fredag 28. mars , 2014 kl. 19:52 i Ukategorisert. 0 kommentarer »

Imorse när jag vaknade vid sju så lös solen in i vårat sovrum och då går det inte att vakna upp sur. Överlycklig var jag då jag visste att vi skulle in till Oslo idag. Vi åt frukost och busade lite med Rojo innan det var dags för att bege sig till gymmet för en snabb träning innan vi åkte in till Oslo. Tränade lite på crosstrainern och solade efteråt och tog tåget in och mötte upp Emma på Oslo S. Vi skulle gå möta upp farfar Benny då han skulle vara barnvakt när jag och Emma skulle på ansiktsbehandling. Tog en sväng inom en HM butik då Emma skulle byta in en tröja. Passade jag på att köpa en skit fin jacka och ett par byxor.
Ansiktsbehandlingen var otroligt skön. Färgade både ögonbryn och ögonfransar och fick massage, peeling. Dom rensade huden på orenheter osv osv.. Varje kvinna behöver sånt här mellan varven.

Åt varsin portion med lax på Fridays TGI innan vi tog tåget hemmåt.

Nu så är Adrian ute på kvällspromenad med Rojo och jag sitter i soffan och inväntar på att dom ska komma hem så vi kan kolla på film och ha fredagsmys!

J

 




(Kun synlig for administrator) *

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "Svensk mamma i Norge" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.