Bloggnorge.com // Svensk mamma i Norge
Start blogg

Livet som mamma är underbart ♡

Morgonkaffe!

søndag 6. april , 2014 kl. 08:30 i Ukategorisert. 0 kommentarer »

Igår så vart det ganska så kasst väder på förmiddagen så vi bestämde oss för att åka till Jessheim storsenter för att kolla lite och möta upp Paul och Malin. Jag hittade ett par leggings och köpte mig en helt vanlig svart lång klänning, enkelt men fint!
Efter vi hade vandrat runt där så åkte vi hem till Paul och Malin för lite kaffe plus att Lucas hade fått en present av dom. Lucas fick en jätte fin skjorta med slips och nå häftig «stav» som blinkande som en disco kula, super häftigt! Efter många timmar så åkte vi hemmåt med en trött liten kille. När vi kom hem så fick vi mera besök, Alexander och Jauqeline kom för spelkväll och middag. Skit kul var det. Vi spelade Skippboo och nått till spel,riktigt kul var det!
När dom åkte så borstade ja tänderna och gick och la mig, gammal som jag blivit ;)

Nu sitter vi och äter frukost och ska vänta på att pappa Adrian ska vakna så vi kan åka till gymmet.
Vi har även stor städardag idag, vi ska rensa allt skit och framför allt, vi ska rensa bort vår enorma glas och burk samling! Ääääntligen!

J

 




(Kun synlig for administrator) *

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "Svensk mamma i Norge" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.