Bloggnorge.com // Svensk mamma i Norge
Start blogg

Livet som mamma är underbart ♡

Lax med sötpotatis.

torsdag 10. april , 2014 kl. 19:25 i Ukategorisert. 0 kommentarer »

Idag vaknade vi med en snorig lite halvfebrig kille..Trots det är han aning pigg iaf.
Vi har haft vårstädning ute idag, eller aa jag har haft det då pojkarna är sjuka, bägge två! Rensade massa pantflaskor/burkar och annat som måste sorteras. Med det gjort så hade klockan hunnit bli en hel del så då var det bara att byta om och bege sig till gymmet och möta upp Kine. Det blev ett armpass idag med lite magövningar på slutet. Helt slut är jag nu alltså.. helt rå på träning är hon!
Nu har jag precis duschat och lagt in laxen och sötpotatisen i ugnen och väntar på att det ska bli klart så jag får äta lite middag. Lilleman sover sött och Adrian ligger i soffan efter att ha ätit lite korv med bröd.
Blir att kolla en film innan det är läggdags igen!
Helt sjukt vad kroppen min har förändrats! Allt svett o blod har kommit till nytta! Så kul att komma till det stadiet då man har tappat så mkt fett att man börjar få fram dessa fina muskler! Träning och kost är väl för underbart <3

J

GetAttachment-1




(Kun synlig for administrator) *

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "Svensk mamma i Norge" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.