Bloggnorge.com // Svensk mamma i Norge
Start blogg

Livet som mamma är underbart ♡

Sol sol och ännu mera sol!

søndag 27. april , 2014 kl. 08:16 i Ukategorisert. 0 kommentarer »

Den outletet jag pratade om sist var helt rå! Dom sålde ut all Adidas och reebok och liknande märken för inga pengar alls. Dom sålde allt från vinterjackor, tights, tröjor, skor ,väskor, bikinis, hoods och massa annat kul. Det dyraste där inne var vinter jackor som låg på 300kr , helt sinnesjukt! Så därifrån kom vi alla nöjda och glada.
Dagen slutade med mat och sol på vår veranda, perfekt dag!

Torsdagen så började jag dagen med löparunda. Fint väder och jag var den enda som var vaken så då blev det en springrunda vis sjön. När alla hade vaknat så åkte vi och handlade då vi skulle få grillgäster till kvällen. Vid middagstid så kom Julie och Fredrik hem till oss och maten var serverad. Det var otroligt gott och alla åt flera portioner och det är ju ett ganska gott tecken det. Kvällen kom och vi förflyttade in oss och spelade lite yatzi och satt och pratade massor tills natten kom.

Fredagen så åkte jag och Lucas till Metro där vi skulle möta upp Sarita och gå en shopping runda tillsammans. Det var underbart att gå runt i alla butiker då dom har plockat fram alla sommarkläder och massa fina pastellfärger. Vi gick runt i Metro ett par timmar och avslutade dagen med lite middag. Efter det så kom Adrian och hämtade upp oss och sedan begav vi oss hemmåt för en filmkväll!

Lördagen började med ett Cardio Energy pass med Kine och och avslutades i benövningar efteråt. Vi körde 140 kg i benpressen, vilket vi var ganska nöjda över ;)
Sedan var det bara att åka hem igen då vi skulle få ännu mera grillgäster. Handlade och och åkte hem och tog oss en varsin powernap innan jag och Lucas tog oss en promenad till närbutiken här och köpte glass ( tog sin tid eftersom lilleman gick själv..haha ) . Det var en super trevlig kväll igår med underbart folk och god mat!

Idag har jag ingen aning om vad vi ska hitta på för något kul! Åker säkert och besöker nått roligt ställe och njuter av detta underbara väder!

J

 




(Kun synlig for administrator) *

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "Svensk mamma i Norge" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.