Bloggnorge.com // Svensk mamma i Norge
Start blogg

Livet som mamma är underbart ♡

Löpning.

tirsdag 6. mai , 2014 kl. 20:29 i Ukategorisert. 0 kommentarer »

Igår kväll så var jag och Adrian ute och sprang. Vi sprang runt älven som rinner vid oss och vi slutade på 7 kilometer. Bra slitna och trötta åt vi kvällsmat och satte på The long ranger. Vi fick stänga av filmen efter ett tag och gå lägga oss.

Idag så var det dags för PT träning igen. Fy farao vad jobbigt det va, alltid skönt efteråt. Så när jag skulle hämta Lucas från barnpasset så hade han somnat (igen) haha! Så det var bara att lägga över honom i vagnen och låta han fortsätta sova där. Vi fick sitta på Elixia och vänta på Adrian som hade mitt kort och var hon revisorn ett bit bort. Det va skyfall ute så det var inte ens att tänka på att gå hem.. Efter en ganska så lång väntetid så kom äntligen Adrian och vi kunde äntligen åka hem efter en heeel dag på gymmet.
Gjorde iordning lax med brokkoli och blomkål till middag , så nu sitter vi i soffan och ska kolla på film :)

J

GetAttachment-4

GetAttachment-3

GetAttachment-2




(Kun synlig for administrator) *

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "Svensk mamma i Norge" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.