Bloggnorge.com // Svensk mamma i Norge
Start blogg

Livet som mamma är underbart ♡

Full rulle

fredag 16. mai , 2014 kl. 08:09 i Ukategorisert. 0 kommentarer »

Nu har det varit ett uppehåll igen. Inte meningen men vi har varit riktigt sjuka i magsjuka här i ett x antal dagar.. Vi blev friska i Tisdags och tog nya tag onsdagen!

Igår var vi in till Oslo och träffade Sofi och Kian och gick till svenska kyrkan för lite babycafé. Efter en massa sång, lek och fika så la vi killarna i vagnarna och begav oss ut på stan för lite promenad. Vi gick runt i centrala Oslo och slutade upp Aker Brygge- Vapiano. Hur mysigt och gott som helst. Vi fortsatte promenaden efter lunchen och gick till ett café och drack kaffe! Super trevlig dag med trevligt folk.
idag ska vi in till Oslo igen för att träffa efterlängtade Felicia som äntligen har tagit sig till Oslo ;) ! Julie hakar även på så det blir kul!
Vi har även växlat pengar och börjat förbereda oss för prag resan som väntar oss på måndag om allt går som det ska. Det är nämligen strejk med det bolaget VI ska åka med .. så typiskt!
Hoppas vi kommer iväg då det ska vara en stor sol 22 grader när vi kommer dit. Vi håller tummarnaaa!!

Nu ska jag göra mig iordning innan julie kommer och vi måste gå!

J

Bild 2014-05-16 kl. 08.09 #2




(Kun synlig for administrator) *

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "Svensk mamma i Norge" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.