Bloggnorge.com // Svensk mamma i Norge
Start blogg

Livet som mamma är underbart ♡

I´m Back!

onsdag 23. april , 2014 kl. 13:26 i Ukategorisert. 0 kommentarer »

Jag tog mig en lagom lång paus då vi har haft fullt upp dessa dagar och jag har inte haft tid att uppdatera här. Men nu är jag här och nu är jag tillbaka.
Vi har haft en super mysig påsk med god mat och roliga lekar, perfekt umgänge. Vi var ute hos Anitas mamma och pappa ute i Trøgstad och firade påsken med deras släkt. Lucas fick leta efter sitt första påskägg och det var väldigt kul och uppskattat hos alla barnen. Även vi vuxna fick leta påskägg och det var super kul!

Vi har även varit uppe en sväng till Holmenkollen och gått en tur upp till resturangen och ätit lite granna, jisses så mysigt det var!

Vi har även blivit hundvakt åt två små söta hundar i en vecka, bella och Romie, Lucas bästa vänner!
Så vi myser och går turer och gottar oss.

Nu dessa dagar har vi varit ute i solen och lekt, ätit glass och bara njutit av livet. Helt underbart. Vi har haft 20 grader i flera dagar i sträck och det är ju helt fantastiskt, man får en helt ny energi!
Norge har tydligen vart det varmaste landet i hela europa i måndags och det är inte så illa pinkat ;)

Idag så ska vi ut igen i det fina vädret och ta oss ner på stan där dom har utförsäljning av kläder och massa annat kul. Kan inte missas i detta väder heller!

J

GetAttachment

 

GetAttachment-3

 

GetAttachment-1

 

GetAttachment-2

 

image (4)

image (5)

image (4)




(Kun synlig for administrator) *

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "Svensk mamma i Norge" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.